Begeleiding

Tijdens het kamp zal de leiding bestaan uit leden van de U.S.R. “Triton”. Zij zijn de ervaren vaste begeleiders en aanspreekpunt voor ouders en deelnemers.

Klik hier om met ons in contact te komen.

Triton Jeugdroeikamp 2024

  • Leren roeien van kundige trainers

  • Sportieve spellen en activiteiten
  • Gezelligheid
  • Roeiervaring niet nodig
Fedor de Pagter
Fedor de Pagter
Presidente

Hoii!

Ik ben Fedor, 21 jaar en President van het Triton Jeugdroeikamp! Nadat ik in mijn eerste jaar bij Triton vooral zelf veel wedstrijden geroeid heb, ben ik nu als tweedejaars vooral bezig met het coachen bij roeien. Naast mijn Tritonleven studeer ik aan de Universiteit Utrecht, waar ik in het derde jaar zit van de studie Rechtsgeleerdheid. Ik heb heel veel zin om jullie allemaal te ontmoeten op het kamp!

Philippine Staus
Philippine Staus
Fiscus

Hey!

Ik ben Philippine en ik ben dit jaar de Fiscus. Ik ben nu tweedejaars op Triton. Afgelopen jaar heb ik dames club 4* geroeid en dit jaar coach ik topc4* dames. Voordat ik bij Triton kwam, heb ik drie jaar jeugd geroeid waarvan ruim anderhalf jaar als wedstrijdroeier bij Tromp. Zelf ben ik ook op roeikamp geweest, ik vind het dan ook super leuk om te helpen bij het organiseren van een leuke week voor jullie!!

Julie Wisnewski
Julie Wisnewski
ab Actis

Heeee heee!! 

Ik ben Julie en dit jaar de ab Actis van het Triton Jeugdroeikamp 2023! Ik ben 21 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van de studie Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik heb het erg naar mijn zin in mijn tweede jaar bij Triton! Ik ben competitieroeier en ben met mijn ploeg naar alle hoekjes van Nederland gereisd voor de wedstrijden. Daarnaast ben ik een echte ‘mooi weer’ roeier, dus heb ik het zonnetje alvast besteld voor op het kamp (;. Verder heb ik veel hockeytrainingen gegeven en hockeykampen voor jongeren begeleid, altijd met enorm veel plezier! Ik heb daarom ook hartstikke veel zin in dit kamp en kijk er naar uit een fantastische week te beleven met jullie; vol roeispektakel en gezelligheid!!

Matthijs Ferwerda
Matthijs Ferwerda
Commissaris roeien

Heyhey,

Ik ben Matthijs en ik ben dit jaar de Commissaris Roeien! Dit betekent dat ik over de boten ga die mee zullen gaan, dus als je hier vragen over hebt stuur vooral een berichtje. Ik ben nu tweedejaars lid van Triton en zit dit jaar in de eerstejaars Licht ploeg. Ik zal dit jaar dus hopelijk veel leren over roeien en dit dan aan jullie kunnen overbrengen. Daarnaast zit ik in mijn tweede jaar van de studies wis- en natuurkunde. Ik heb er veel zin in en koester de positieve verwachting jullie allemaal op het kamp te zien!

Fleur van Gorkom
Fleur van Gorkom
Commissaris Promotie

Haii!

Ik ben Fleur, 22 jaar en ben dit jaar commissaris Promotie van het Triton Jeugdroeikamp! Van mij zul je dus alle leuke insta posts voorbij zien komen 😉 Ik ben nu derde jaarslid bij Triton en heb veel geroeid en gecoacht in de afgelopen jaren! Ik vind de sport ontzettend leuk en kan niet wachten om een hele week met elkaar te sporten en plezier te maken! Ik ben tweede jaars student bij Interdisciplinaire sociale wetenschappen en woon al mijn hele leven in het o zo mooie Utrecht! Ik heb op de middelbare school een paar kampen mogen begeleiden waar ik enorm veel plezier heb gehad! Deze commissie gaat samen met jullie een onvergetelijk kamp neerzetten! 

Hannah van Caldenborgh
Hannah van Caldenborgh
Commissaris Activiteiten

Hee heee,

Ik ben Hannah, 21 jaar en zorg voor de activiteiten dit jaar! Ik studeer fysiotherapie hier in Utrecht en ben eerstejaars lid bij Triton. Ik heb het al enorm naar mijn zin deze afgelopen maanden. Hiervoor heb ik ook al geroeid als jeugdroeier, waarvan bijna 2 jaar wedstrijden! Dus super leuk om deze ervaring mee te nemen naar het kamp. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien deze zomer 😉

Arne Mooij
Arne Mooij
Commissaris Logistiek

Hey hey, 

Ik ben Arne en ik ben Commissaris Logistiek dit jaar! Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het regelen van een prachtige locatie, slaapplekken, transport van de boten en andere voorzieningen. Zo help ik met het neerzetten van een geweldig roeikamp voor jullie. Ik ben 20 jaar oud en op dit moment nog eerstejaars bij Triton, ik ben daar dus ook meerdere dagen in de week te vinden om te trainen, coachen of voor gezelligheid. Daarnaast ben ik druk bezig met mijn studies Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement en Aardwetenschappen. Zelf ben ik vroeger vaak op Tennis- en Hockeykampen geweest waar ik altijd een leuke tijd heb gehad, en nu is het mijn beurt om voor jullie een fantastische week te organiseren!