Begeleiding

Tijdens het kamp zal de leiding bestaan uit leden van de U.S.R. “Triton”. Zij zijn de ervaren vaste begeleiders en aanspreekpunt voor ouders en deelnemers.

Klik hier om met ons in contact te komen.

Triton Jeugdroeikamp 2022

  • Leren roeien van kundige trainers

  • Sportieve spellen en activiteiten
  • Gezelligheid
  • Roeiervaring niet nodig
Sonne Straal
Sonne Straal
Presidente

Hoihoii!

Ik ben Sonne, 21 jaar en de Presidente van het Triton Jeugdroeikamp 2022! Ik zit in mijn vierde jaar van een studie rechten en eerste jaar van een studie Franse Taal& Cultuur. Inmiddels ben ik ook alweer vierdejaars bij Triton en ik vind het nog steeds heel leuk:) Ik heb competitie geroeid, veel gecoacht, genoten in de dames club 8 vorig jaar en dit jaar roei ik wedstrijd als eerstejaars lichte damesch. Ik heb heel veel zin in het kamp en hoop jullie mijn liefde voor roeien en Triton mee te kunnen geven, groetjesss!

Christopher Kremer
Christopher Kremer
Fiscus

Hey ik ben Christopher, Fiscus van het Triton Jeugdroeikamp dit jaar. Naast het regelen van geldzaken voor ons kamp ben ik als eerstejaars Tritonees druk bezig als competitieroeier. Zo ben ik met mijn ploeg bij alle wedstrijden aanwezig en roeien we vaak. Ook heb ik als derdejaars geneeskundestudent vaker evenementen georganiseerd, sportlessen gegeven en zelf meerdere zeilkampen gedaan. Zo heb ik er alle vertrouwen in dat wij als commissie een top week voor jullie gaan organiseren!

Mette Vogel
Mette Vogel
ab Actis

Hallootjes!!

Ik ben Mette en dit jaar de ab Actis van het Triton Jeugdroeikamp! Ik zit in mijn eerste jaar van geneeskunde en ben ook eerstejaars Tritonees. Zelf ben ik vaak op zeil- en survivalkampen geweest en gaan we dit jaar een super leuk zomerkamp voor jullie organiseren. Afgelopen jaar ben ik begonnen met wedstrijdroeien bij de eerstejaars Damesch acht. Ik kijk erg uit naar het kamp en kan niet wachten om jullie daar allemaal te zien!!

Sjoerd Kelder
Sjoerd Kelder
Commissaris roeien

He hoi,

Ik ben Sjoerd en ik ben dit jaar Commissaris roeien van het Triton Jeugdroeikamp. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle boten op het kamp. Wil jij dus in een specifieke boot roeien? Laat dan even een berichtje voor mij achter!

Ik ben 3de jaars lid bij Triton en ben een ervaren coach op het gebied van roeien. Ik coach dit jaar de Dames Club8+ en heb afgelopen jaar veel andere boten gecoacht. Daarnaast zit ik nu ook in mijn 3de jaar van de studie Informatica, dat is met allemaal computertaal enzo.  Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel!

Yuka de Ronde
Yuka de Ronde
Commissaris Promotie

Hoi! Ik ben Yuka en ik ben commissaris promotie dit jaar. In mijn eerste jaar heb ik met veel plezier TopC4 geroeid en nu in mijn tweede jaar zet ik dit door in de Club4*. Naast tweede jaars Tritonees ben ik nu ook tweede jaars Taal en cultuurkunde student. Buiten het roeien, geef ik ook zeilles dus dit kamp moet ook helemaal goed komen. Ik hoop jullie te zien op TJRK, spot jij jezelf op de insta? 😉

Britte Koster
Britte Koster
Commissaris Activiteiten

Hee hee, Ik ben Britte en ik ben dit jaar de commissaris activiteiten van het Jeugdroeikamp! Ik ben 20 jaar en inmiddels alweer derdejaars fanatiek competitieroeier bij Triton! Naast mijn leven op de vereniging ben ik de studie muziekwetenschap aan het afronden en ben ik dit jaar begonnen met pedagogische wetenschappen als tweede bachelor. Ik heb heel veel leuke activiteiten in elkaar geknutseld en kan niet wachten om ze met jullie te doen in de week! Zie jullie daar!:)

Marcellino Mesiha
Marcellino Mesiha
Commissaris Logistiek
Hoi!
Mijn naam is Marcellino, inmiddels 22 jaar, en ik ben dit jaar de Commissaris Logistiek van het TJRK ‘22! Dit betekent dat ik de verantwoordelijk draag voor onder andere het vinden van een fantastische locatie en voor het neerzetten van alle faciliteiten die nodig zijn om het kamp tot een succes te maken. Ik ben naast het treffen van voorbereidingen voor het kamp ook druk bezig met de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht (uiteraard de leukste studie die er bestaat). Daag mij op welke manier dan ook uit op het kamp, en ik zal gegarandeerd van je winnen!

Tot dan! 🙂