Begeleiding

Tijdens het kamp zal de leiding bestaan uit leden van de U.S.R. “Triton”. Zij zijn de ervaren vaste begeleiders en aanspreekpunt voor ouders en deelnemers.

Klik hier om met ons in contact te komen.

Triton Jeugdroeikamp 2024

  • Leren roeien van kundige trainers

  • Sportieve spellen en activiteiten
  • Gezelligheid
  • Roeiervaring niet nodig

Hoi!

Ik ben Nadine, 23 jaar en de presidente van het Triton Jeugdroeikamp. Ik mijn eerste jaar heb ik kennisgemaakt met het roeien en vond dit zo leuk dat ik in mijn tweede jaar nog fanatieker ben gaan roeien. Naast het roeien ben ik dit jaar ook zelf aan het coachen! Afgelopen jaar heb ik heel wat dagen op het kamp mogen helpen dus ik heb er enorm veel zin in om dit jaar te nog een keer te helpen.

Ik kijk er naar uit om jullie te zien deze zomer!

Heee!

Mijn naam is Hannah en ik ben 19 jaar oud. Dit jaar mag ik de functie van de ab actis op mij nemen voor het kamp! Dit betekend dat ik vooral contact heb met jullie als jullie zijn ingeschreven en tijdens het kamp heb ik ook wat contact met jullie ouders. (verder heb ik uiteraard nog andere taken, maar die zijn voor jullie niet super interessant 😉 ).

Ik roei al 8 jaar lang en ik zit nu in mijn tweede jaar bij Triton! In mijn eerste jaar heb ik Lichte damesch mogen roeien, maar sinds oktober 2023, ben ik door gaan roeien als Triton Dame.

Ik heb super veel zin in komende zomer, ooit heb ik ook in jullie schoenen gestaan als junior, dus ik weet als geen ander hoe leuk dit roeikamp is!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Lieve groetjes,

Hannah <3

Hii 

Mijn naam is Lara en dit jaar ben ik de commissaris Activiteiten bij het jeugdroeikamp! Ik zal dus zorgen dat er nog meer leuke dingen naast het roeien te doen zijn op het kamp. Zelf ben ik nu 21 jaar oud en eerstejaars bij Triton. Wel zit ik al in het derde jaar van mijn studie Interdisciplinaire sociale wetenschappen in Utrecht. Naast met deze dingen bezig te zijn houd ik erg van het zijn met mijn vrienden en sport ik veel. Ik heb super veel zin om verder bezig te zijn met voorbereiden en natuurlijk het kamp zelf deze zomer!

Groetjes Lara:)

Hi!!!

Ik ben Guusje en dit jaar mag ik de mooie functie commissaris logistiek vervullen! Ik zorg dus voor de (duffe) logistieke dingen haha, ik regel het eten, locatie en alle dingetjes daar omheen. Hier heb ik dan ook heel veel zin in☀️Ik woon nu al een jaartje in Utrecht en ben nu tweedejaars psychologie student (maar ga waarschijnlijk wisselen naar psychobiologie in adam)!! Ik ben eerstejaars tritonees en heb het hier heel erg naar mn zin.

Tot deze zomer! Guusje

Hee!

Ik ben Len, 22 jaar en de Fiscus van het Triton Jeugdroeikamp. Ik ben nu tweedejaars bij triton en heb het erg naar mijn zin. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten en met muziek bezig te zijn. Zelf ben ik vroeger altijd op voetbalkamp geweest. Ik heb het hier altijd heel erg naar mijn zin gehad. Nu is het mijn beurt om met jullie een fantastische week te beleven. Ik kijk er naar uit!

Hoihoiii
Ik ben Anouk en ik ben dit iaar Commissaris Promotie!! Ik ben dus verantwoordeliik voor alles wat je misschien wel op Instagram en andere platformen voorbij ziet komen :). Ik ben 18 jaar oud en ben nu eerstejaars bij Triton waar ik het super erg naar mijn zin heb. Ook ben ik nu eerstejaars student, ik studeer momenteel Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Uu en ben ik in mijn vrije tijd graag buiten aan het wandelen bijvoorbeeld en onderneem ik graag dingen met vrienden. Ook heb ik heel lang op volleybal gezeten en ben dus ok super vaak op kamp geweest, daarom heb ik heel veel zin om dit jaar weer een geweldig en zonnig kamp neer te zetten!!
Groetiesss

Heee,
Ik ben Roos en dit jaar de Commissaris Roeien! Ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van Geneeskunde. Ook zit ik in mijn 2e jaar van Triton, waar ik het heel erg naar mijn zin heb! Aangezien ik Commissaris Roeien ben, ga ik over de boten die mee zullen gaan. Dus als je daar al een vraag over hebt, stuur me vooral een berichtje! Ik heb veel zin in het kamp, zie jullie daar 🙂