Roeien op je eigen niveau

Jongeren zonder roeiervaring

Nog nooit eerder geroeid? Geen zorgen! De ervaren trainers zullen er alles aan doen om jou goed in de boot te laten starten en te beginnen op je eigen niveau!

Jongeren met roei-ervaring

Heb je al heel wat halen achter de rug en ben je op zoek naar het perfectioneren van jouw haal? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Op het kamp zullen kundige roeiers aanwezig zijn die jou helpen om je techniek bij te spijkeren, waar je na het kamp op voort kunt bouwen.

De roeiboten

Op het jeugdroeikamp ga je roeien in een skiff, dubbeltwee, C2+ en C4+. Wij proberen het botenplan zo veel mogelijk aan te passen aan het niveau van de deelnemers. Met een op maat gemaakte vloot kunnen wij iedereen op zijn of haar eigen niveau roei-instructies geven.

Coaching

Onze ervaren en enthousiaste leiding zullen de hele week betrokken zijn bij het (beter) leren roeien van de deelnemers. Maar omdat de vaste leiding groep maar uit zeven man bestaat en wij iedereen zo goed mogelijk willen voorzien in coaching, vragen wij de hulp van enkele ervaren coaches van Triton. Deze hulpcoaches zullen alleen overdag tijdens het roeien aanwezig zijn en na de training weer naar huis gaan.

Direct inschrijven

Triton Jeugdroeikamp 2023

  • Leren roeien van kundige trainers

  • Sportieve spellen en activiteiten
  • Gezelligheid
  • Roeiervaring niet nodig